Graafinen suunnittelu


Mukana matkassa.

Oletko alkamassa yrittäjäksi ja tarvitset yrityksellesi kokonaisvaltaisen visuaalisen ilmeen tai vaikka vain logon? Vai kaipaako yrityksesi ulkoasu päivitystä? Haluatko mieleenpainuvat esitteet tai kutsukortit elämäsi juhlaan?

Tarjoan graafisen suunnittelun palveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille.

Yritysilmeen suunnittelu tai uusiminen: sisältäen minimissään logosuunnittelun (+yrityksen värimaailma) ja graafinen ohjeisto. Lisäksi esimerkiksi käyntikortit, esite, lomakkeet, ilmoitus, roll-up, facebook -kansikuva jne. Eli mitä kaikkea haluat ja tarvitset yhtenäiseen ja kokonaisvaltaiseen yritysilmeeseesi.

Pakkaussuunnittelu: tuotteellesi houkuttelevan ja myyvän ulkoasun suunnittelu ja toteutus.

Taitto: esitteet, kirjat, julkaisut.

Kuvitus: Jos haluat esimerkiksi julkaisuusi näyttävää sisältöä, on juuri sinulle ja yrityksellesi kuvitettu kuva mainio vaihtoehto erottua joukosta. Kuvitettua materiaalia voidaan käyttää yskittäisissä materiaaleissa (pakkaukset, esitteet, kutsut ym), mutta sen ympärille pystyy rakentamaan myös yrityksen koko visuaalisen ilmeen.

Teen myös uniikkeja julisteita tai vaikka kokonaisia seinäpiirroksia (suoraan seinään!) koristamaan kotiasi tai esimerkiksi työtilaa.

Luodaan yhdessä

Tehdään juuri sinun tarpeisiisi sopivaa mainontaa ja materiaalia, oli se sitten pientä tai suurta.

Ota yhteyttä, niin sovitaan vaikka treffit, katsotaan tulevaisuuteen ja visualisoidaan ajatuksesi!