Irina K


Olen seinäjokinen graafinen suunnittelija ja kuvittaja, (Muotoilija, AMK) Pienestä pitäen olen ajautunut melko suoralinjaisesti kohti luovaa alaa. Visuaalisten ilmeiden ja markkinointimateriaalien ulkoasun suunnittelu kiinnostaa ja haastaa, parhaimmillaan luo voittajafiiliksiä niin itselle kuin asiakkaalle.

Muutama vuosi takaperin löysin myös niin sanotun taiteilun palon uudestaan ja olenkin keskittänyt sitä puolta piirtämiseen ja edelleen erilaisiksi tuotteiksi. Elämän yksityiskohdat, eläimet, luonto, ihmiset ja hetket tuovat inspiraatiota arkeen ja töihin.

Seinäpiirroksista päivitystä tulossa!

Työskentely

Työskennellessä koen tärkeäksi ja mielekkääksi saumattoman yhteistyön asiakkaan kanssa. Ollaan rehellisiä ja puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä ja kysytään jos ei tiedetä.

"Visualisoidaan ajatuksesi." Suunnittelu lähtee ajatuksesta, mutta ajatuksen tulee olla selkeä. Pitää tietää yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä ovat tavoitteet ja miten niihin tähdätään. Lopulta tehtävänäni on luoda asiakkaan tarpeiden mukaisia näkyviä ja mieleenpainuvia toteutuksia, jotta tavoitteet saavutetaan.